Κρέμα μπισκότο μήλου - Πράσινη Σειρά
Βιολογική κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου
Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα
Με βιταμίνη Β1* – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης (περιέχουν γλουτένη)
Περιέχει γλουτένη & γάλα
1 τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
Βιολογική κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου
Παρασκευάζεται με νερό ή με γάλα
Με βιταμίνη Β1* – υποστηρίζει το νευρικό σύστημα
Με πολύτιμα δημητριακά ολικής άλεσης (περιέχουν γλουτένη)
Περιέχει γλουτένη & γάλα
- Χωρίς προσθήκη ζάχαρης1
- Χωρίς αρώματα
- Χωρίς χρωστικούς παράγοντες*
- Χωρίς συντηρητικά*
1 τα συστατικά περιέχουν από τη φύση τους σάκχαρα
Παρασκευή με γάλα σε σκόνη
Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
* Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
1 Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!
- Βράζετε καθαρό πόσιμο νερό και το αφήνετε να κρυώσει περίπου μέχρι στους 50°C. Ετοιμάζετε περίπου 200 ml βρεφικό γάλα (π. χ. HiPP 2 ΒΙΟ COMBIOTIC) .
- Βάζετε σε ένα πιάτο 3-4 κουταλιές της σούπας (24 g) κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου .
- Προσθέτετε το έτοιμο βρεφικό γά λα στη σκόνη της κρέμας και ανακατεύετε.
- Ανακατεύετε την κρέμα μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία.
Βράστε 100 ml νερό και κρυώστε το στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 2 μεγάλες κουταλιές (12 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ, ρίξτε το νερό και ανακατέψτε. Προσθέστε 100 g HiPP Φρούτα (π.χ. Αχλάδι Williams) και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
Παρασκευή με αραιωμένο πλήρες γάλα
Προσθέστε 100 ml πλήρες γάλα και 100 ml νερό 1 σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε να πάρουν βράση. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει στους 50°C* περίπου. Προσθέστε 3-4 κ.σ. (24 g) HiPP Κρέμα δημητριακών με μπισκότο μήλου σε ένα μπολ. Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που κρύωσε και ανακατέψτε. Περιμένετε μέχρι να αποκτήσει την επιθυμητή πυκνότητα. Ελέγξτε τη θερμοκρασία .
* Για ιδανική διαλυτότητα: μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά καυτό νερό για την παρασκευή της κρέμας
1 Η προσθήκη νερού είναι απαραίτητη για μείωση της περιεκτικότητας πρωτεΐνης του αγελαδινού γάλακτος σε επίπεδο που είναι κατάλληλο για τα παιδιά!
Χυλός μήλου* 44 %, αλεύρι σίτου ολικής άλεσης* 13 %, αλεύρι βρώμης ολικής άλεσης*, αλεύρι κριθαριού ολικής άλεσης*, σιμιγδάλι σίτου* 9%, μπισκότα* 8 % ( αλεύρι σίτου * 5%, προϊόν ορού γάλακτος*, βούτυρο*, άμυλο σίτου *), καλαμποκάλευρο*, εκχύλισμα μήλου, βιταμίνη B1 .
*από βιολογική καλλιέργεια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη αβγού και ξηρών καρπών
*από βιολογική καλλιέργεια.
Μπορεί να περιέχει ίχνη αβγού και ξηρών καρπών
- Brands
- Hipp