Δωρεάν μεταφορικά από €59

phone
ΤΗΛΕΦΩΝΟ210 710 2220

Επιστροφές

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (+ 30 210-7102220) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@goodtime.gr) , με συμπληρωμένη την φόρμα επιστροφής (ΒΡΕITE ΤΗΝ ΕΔΩ>)

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον: Μπορείτε εφόσον: 
α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες, 
β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.) 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος. 

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας. 

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η παράδοση τους, διατηρείται το δικαίωμα υπαναχώρησης. Ειδικότερα για παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί με τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και έχουν παραδοθεί προς αποστολή στην συνεργαζόμενη εταιρεία κούριερ, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων, η παραγγελία θα πρέπει πρώτα να επιστραφεί στην εταιρεία μας. Εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του απαράδοτου πακέτου, η αξία της παραγγελίας θα πιστωθεί στο λογαριασμό του Πελάτη σε διάστημα 3-7 εργάσιμων ημερών.

Γάλατα

Τα εν λόγω προϊόντα είναι κατάλληλα μόνο για την ειδική διατροφή των βρεφών ηλικίας άνω των έξι μηνών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αντικατάσταση του μητρικού γάλακτος κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής, ενώ η απόφαση για την έναρξη συμπληρωματικών τροφών, καθώς και για οποιαδήποτε εξαίρεση μέχρι την ηλικία των έξι μηνών, θα πρέπει να λαμβάνεται μόνον αφού ζητηθεί η γνώμη ανεξάρτητων προσώπων με ειδίκευση στην ιατρική, στον τομέα της διατροφής ή στη φαρμακευτική ή άλλων προσώπων ασχολούμενων επαγγελματικά με τη φροντίδα της μητέρας και του παιδιού, με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες ανάπτυξης του κάθε βρέφους. Το Μητρικό Γάλα συνεχίζει να είναι ιδανική τροφή για βρέφη και νεαρά παιδιά άνω των 6 μηνών. Είναι τροφή εύπεπτη και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και ενέργεια. Οι ανοσοποιητικοί παράγοντες στο μητρικό γάλα προσφέρουν προστασία κατά των ασθενειών και μειώνουν την βαρύτητά τους. Μετά τους 6 μήνες και με την έναρξη συμπληρωματικών τροφών, τα μωρά μπορούν να εκτεθούν σε περισσότερες μολύνσεις και τροφικά παθογόνα σε μια περίοδο που το ανοσοποιητικό σύστημά τους ακόμα ωριμάζει. Οι μητέρες μπορούν να απευθυνθούν στον παιδίατρό τους και να ενημερωθούν για τον θεραπευτικό θηλασμό. Πέρα από την σπουδαία συμβολή στην υγιή ανάπτυξη του βρέφους, ο μητρικός θηλασμός παρέχει και συναισθηματικό στήριγμα για τις μητέρες και τα μωρά. Οι μητέρες μπορούν να ζητήσουν τις συμβουλές των επαγγελματιών υγείας για να λάβουν στήριξη και συμβουλές που θα ενισχύσουν την πιθανή προσπάθειά τους για επαναγαλακτισμό. ToFarmakeioMou.gr συστήνει να χρησιμοποιούνται τα προϊόντα 1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας μόνο εφόσον ζητηθεί η γνώμη ανεξάρτητων προσώπων με ειδίκευση στην ιατρική, στον τομέα της διατροφής ή στη φαρμακευτική ή άλλων προσώπων ασχολούμενων επαγγελματικά με τη φροντίδα της μητέρας και του παιδιού. Θα βρείτε την πληροφόρηση για την σύνθεση και τα συστατικά των βρεφικών προϊόντων, την ενεργειακή τους αξία και τα κυριότερα θρεπτικά τους συστατικά καθώς και την ενδεδειγμένη χρήση τους στο link της περιγραφής έκαστου προϊόντος. Διατίθενται με έκπτωση μόνο τα προϊόντα των οποίων η διάθεση σε εκπτωτική τιμή δεν προσκρούει στην κείμενη νομοθεσία. Δεν γίνονται επιστροφές σε Γάλατα και είδη βρεφικής διατροφής για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

To Goodtime.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του ή οφείλονται σε ανωτέρα βία, ιδίως σε περιστατικά που σχετίζονται με την πανδημία COVID – 19, π.χ. απαγόρευση μετακίνησης και εξόδου/ εισόδου σε κάποια περιοχή της χώρας. Ως εκ τούτου, το GoodTime δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, πανδημίες και επιδημίες.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα υπαναχώρησης και να την στείλετε στο info@Tgoodtime.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών. (επικοινωνήστε μαζί μας για να σας την αποστείλουμε)